MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.meyralem.com/haber-detay/3788_son-dakika-ozel-den-erdogan-ile-gorusmesi-sonrasi-

GÜNDEM

Tümü

Son dakika! Özel'den Erdoğan ile görüşmesi sonrası ilk açıklama: Türkiye demokrasisi için önemli bir dönüm noktasıydı

(12 Ay, 9 Gün önce) 62 İzlenme 0 Yorum
Son dakika... DEM Parti CHP'yi ziyaret etti. DEM Parti Eş genel Başkanları Tülay Hatimoğlulları ve Tuncer Bakırhan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel basın açıklaması yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dünkü görüşmesiyle ilgili konuşan Özel "Türkiye demokrasisi için önemli bir dönüm noktasıydı." dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan'ın ziyareti sonrası açıklamada bulundu. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan "Muhalefet olarak daha fazla bir araya geleceğiz. Anayasa tartışmaları da değerlendirildi. Samimiyete ihtiyaç var. Şu andaki mevcut iklime bakıldığı zaman bir samimiyet sorunu görülüyor. Bir yol temizliğine ihtiyaç var" diye konuştu.

Hatimoğulları ise "Hem CHP'nin 31 Mart seçimlerindeki başarısını hem de ondan sonraki seçimde Türkiye ve bölgedeki siyasal süreçleri görüşmeleri değerlendirmek için bir görüşme talebimiz olmuştu. Sayın Başkan sizleri tebrik ediyoruz, başarılarınızın devamını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Özel'in açıklamalardan önemli başlıklar şöyle,

-Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞME

-Aşılmış krizleri yeniden konuşmak mantıklı değil. Dönüp tekrar değerlendirmeyi doğru bulmam, nezaketli olmaz. Dün kendisiyle gündemi konuştuk. Kendisi ve heyeti not aldılar. Erdoğan ile dünkü görüşme Türkiye demokrasisi için önemli bir dönüm noktasıydı.

DEPREM

-Deprem Bakanlığı'nı önemsiyorum. Türkiye'de herkes kendince bir beka sorunu yapıyor. Türkiye'nin en önemli beka meselelerinden biri İstanbul depremidir. Erdoğan'a konuyla ilgili bir bakanlık kurmasını önerdim.

-Atatürk'e ve Erdoğan'a DEM Parti'nin hakarette bulunmadığı konusu netleşti. Hem bayrağı hem Atatürk posterine bir hürmetsizlik yapmadıklarını açıkladılar bunu yerinde buluyorum.

 

 

YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 23 kişi katıldı.