MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.meyralem.com/haber-detay/14486_tubitak-in-660-personel-aliminda-basvuru-suresi-uz

GÜNDEM

Tümü

TÜBİTAK'ın 660 personel alımında başvuru süresi uzatıldı

(2 Saat, 30 Dakika önce) 47 İzlenme 0 Yorum
TÜBİTAK'ın Ankara, Kocaeli (Gebze) ve Bursa'daki birim ve enstitülerinde görevlendirilmek üzere yapılacak 660 kişilik personel alımı için başvuru süresi uzatıldı. Daha önce 22 Eylül olarak açıklanan son başvuru tarihi 5 Ekim'e çekildi.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı, farklı birimlerinde görevlendirmek üzere alacağı 660 personel için başvuru tarihini uzattı.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre personel alımları TÜBİTAK'ın Ankara, Kocaeli'nin Gebze ilçesi ve Bursa'daki birim ve enstitülerinde yapılacak.

FARKLI POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK

Personel alımı kapsamında farklı görev ve unvanlarda kadrolar oluşturuldu.

Buna göre TÜBİTAK bünyesinde AR-GE personeli (araştırmacı), uzman ve uzman yardımcısı, bilimsel programlar uzman yardımcısı, teknik ve destek personeli, AR-GE proje/destek teknisyeni, avukat, memur ve silahlı özel güvenlik görevlisi pozisyonlarında personel istihdam edilecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 5 EKİM OLDU

İlanlarda daha önce 22 Eylül olarak duyurulan son başvuru tarihi değiştirildi.

Buna göre 660 personel alımı için başvurular 5 Ekim'e kadar yapılabilecek.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 24 kişi katıldı.