MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.meyralem.com/haber-detay/9039_iran-dan-israil-e-yeni-saldiri-onlarca-balistik-fu

DÜNYA

Tümü

İran’dan İsrail’e yeni saldırı: Onlarca balistik füze ateşlendi

(8 Gün, 0 Saat önce) 93 İzlenme 0 Yorum
İran, İsrail’e yeni bir füze saldırısı gerçekleştirdi; yaklaşık 10 balistik füzenin ateşlendiği saldırıda füzelerin çoğu İsrail savunma sistemleri tarafından etkisiz hale getirildi.

İran ve İsrail arasında 13 Haziran'da başlayan gerilim tırmanarak devam ediyor. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), İran’dan İsrail’e yönelik yeni bir füze saldırısının gerçekleştiğini duyurdu. IDF, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “İran'dan fırlatılan füzeleri tespit ettik ve büyük çoğunluğunu imha ettik. İç Cephe Komutanlığı’nın talimatlarına uyulmalı” ifadelerine yer verdi.

İlk belirlemelere göre İran tarafından yaklaşık 10 balistik füze ateşlendiği bildirildi. Saldırının ardından sığınaklara çekilen sivillerin güvenli bir şekilde dışarı çıkabileceği belirtildi. Şu ana kadar can veya mal kaybına dair resmi bir açıklama yapılmadı.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 23 kişi katıldı.
undefined