MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.meyralem.com/haber-detay/6770_onder-ve-buldan-imrali-ya-gitti-ocalan-la-gorusme-

GÜNDEM

Tümü

Önder ve Buldan, İmralı'ya gitti: Öcalan'la görüşme sona erdi

(5 Ay, 9 Gün önce) 77 İzlenme 0 Yorum
DEM Partili Sırrı Süreyya Önder ile Pervin Buldan, İmralı Cezaevi’nde bölücü terör örgütü lideri PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüştü. 3 saat süren görüşmenin ardından Öner ve Buldan'ın açıklama yapması bekleniyor.

MHP lideri Bahçeli'nin "Öcalan'la görüşülmeli ve terör örgütü silah bırakmalı" çağrısının üzerine DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile Van Milletvekili Pervin Buldan, Öcalan'la ile görüştü. Görüşme, Adalet Bakanlığı'nın onayıyla bugün gerçekleşti.

Öcalan'la son olarak yeğeni ve DEM Partili Ömer Öcalan görüşmüş, bu görüşme de Bahçeli'nin "Öcalan DEM parti grubunda silah bırakma çağrısı yapmalı" sözlerinin üzerine gelmişti.

DEM parti kaynakları 3 süren görüşmenin ardından heyetin henüz adadan dönmediğini, duruma göre bilgilendirme yapılacağını ifade etti.


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 23 kişi katıldı.