MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.meyralem.com/haber-detay/6685_mugla-da-hastaneye-carpan-ambulans-helikopter-dust

GÜNDEM

Tümü

Muğla'da hastaneye çarpan ambulans helikopter düştü: 4 kişi hayatını kaybetti

(5 Ay, 15 Gün önce) 103 İzlenme 0 Yorum
Muğla'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne çarpan ambulans helikopter, hastane yakınındaki boş alana düştü. Muğla Valisi Akbıyık, helikopterin içindeki 4 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 4'üncü katına çarpan ambulans helikopter, hastane yakınındaki boş araziye düştü. Olay yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri hızla çalışmalara başladı.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ambulans helikopterde 2 pilot, bir doktor ve bir sağlık personeli olduğu öğrenildi. İlk gelen bilgilere göre helikopterdeki 4 kişi hayatını kaybetti.

ANTALYA'YA GİDECEKTİ

Olay yerine giden Muğla Valisi İdris Akbıyık, ambulans helikopterin Antalya'ya gitmek üzere havalandığını ve kazanın bu sırada gerçekleştiğini açıkladı.

 

3333.jpg

HASTANE İÇİNDEKİLERİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Hastanenin başhekimi Turhan Togan, hastane içindeki hasta ve çalışanların durumunun iyi olduğunu belirtti.

Muğla'da iki gündür yoğun sis ve olumsuz hava koşulları hakimdi.

 

333.jpg

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 23 kişi katıldı.