MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.meyralem.com/haber-detay/6068_kadin-cinayetleri-durdurulamiyor-polis-memuru-esin

GÜNDEM

Tümü

Kadın cinayetleri durdurulamıyor! Polis memuru, eşini katledip intihar etti

(6 Ay, 24 Gün önce) 52 İzlenme 0 Yorum
Türkiye'nin kanayan yarası haline gelen 'kadın cinayetleri' durmaksızın devam ediyor. Ankara'da dehşet verici bir olay yaşandı. Bir polis memuru, tartıştığı eşiyle yaşadığı evde tabancayla ateş ederek eşini öldürdü. Olay sonrası aynı silahla kendisine ateş ederek intihar girişiminde bulunan şüpheli, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Türkiye'de kadın cinayetleri, her geçen gün artarak devam ediyor. Toplumun her kesiminden kadınlar, yaşamlarını yitirme tehlikesiyle karşı karşıya kalırken, bu sorunun çözümü için etkili önlemlerin acilen alınması gerekiyor. Son olarak Ankara'da bir kadın cinayeti meydana geldi. Polis memuru K.K., tartıştığı eşi Ş.K.'yı tabanca ile katletti. 2 çocuk annesi Ş.K. olay yerinde yaşamını yitirirken, olaydan sonra intihar girişiminde bulunan K.K., ağır yaralı olarak hastanede tedaviye alındı.

Olay, akşam saatlerinde Altındağ ilçesi Baraj Mahallesi'nde bulunan polis lojmanlarında meydana geldi. Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru K.K. ile eşi Ş.K.’yı vurdu. 2 çocuk annesi Ş.K. kanlar içerisinde yere yığılırken, K.K., olaydan sonra aynı silahla kendisine ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Silah seslerini duran komşuların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Ş.K.’nın hayatını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralı olduğu anlaşılan K.K., hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 23 kişi katıldı.