Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir telefon mağazasında çalışan 4 aylık hamile Berna A., müşteri B.U.'nun bıçaklı saldırısına uğradı.
Edinilen bilgilere göre olay, şüpheli B.U.'nun sabah saatlerinde satın aldığı cep telefonunu öğleden sonra mağazaya geri getirerek iade etmek ve parasını geri almak istemesiyle başladı. Mağaza çalışanı Berna A.'nın iade işlemini gerçekleştiremeyeceklerini belirtmesi üzerine iş yerinden ayrılan B.U., daha sonra Berna A.'yı mağazadan çıktığı sırada takip ederek bıçakla yaraladı.
BANKAYA SIĞINARAK YARDIM İSTEDİ
Saldırının ardından yakındaki bir banka şubesine sığınan Berna A., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Plastik Cerrahi servisinde tedaviye alınan Berna A.'nın yüzünde yüzeysel kesikler oluştuğu, kendisinin ve 4 aylık bebeğinin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
SALDIRGAN HAPİSTEN YENİ ÇIKMIŞ
Olayın ardından çalışma başlatan emniyet güçleri, yaklaşık bir hafta önce cezaevinden çıktığı belirlenen şüpheli B.U.'yu suç aleti bıçakla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.



















