MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.meyralem.com/haber-detay/10145_kirsehir-de-evlat-vahseti-once-soyadini-degistirdi

GÜNDEM

Tümü

Kırşehir'de evlat vahşeti: Önce soyadını değiştirdi sonra anne ve babasını öldürdü

(15 Saat, 40 Dakika önce) 71 İzlenme 0 Yorum
Kırşehir'in Akpınar ilçesine bağlı bir köyde kan donduran bir aile faciası yaşandı. Kısa süre önce soyadını değiştirdiği öğrenilen 37 yaşındaki Ö.K., tartıştığı 71 yaşındaki anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü. Şahıs, evin önünde karşılaştığı iki akrabasını da ağır şekilde yaraladıktan sonra jandarma tarafından yakalandı.

Kırşehir'in Akpınar ilçesinde yakın zamanda soyadını değiştirdiği belirtilen 37 yaşındaki Ö.K. isimli şahıs, 71 yaşındaki annesi A.Ö. ve yine 71 yaşındaki babası N.Ö. ile yaşadığı tartışma sonrası ebeveynlerini bıçaklayarak öldürdü. Zanlı, evin önünde karşılaştığı iki akrabasını da bıçak darbeleriyle ağır şekilde yaraladı.

Edinilen bilgilere göre olay, Aşağıhomurlu köyünde bulunan aile evinde meydana geldi. Bir süre önce resmi olarak soy ismini değiştiren Ö.K. ile annesi A.Ö. ve babası N.Ö. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü bir tartışma başladı.

İKİ ÖLÜ İKİ YARALI

Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.K., evde bulunan kesici aletle anne ve babasına saldırdı. Aldıkları çok sayıda bıçak darbesiyle ağır yaralanan yaşlı çift, kanlar içinde yere yığıldı. Saldırının ardından evden çıkan Ö.K., bu sırada evin önünde bulunan akrabaları F.B. ve N.G. ile karşılaştı. Zanlı, elindeki bıçakla bu iki kişiye de saldırarak onları da yaraladı.

Köyü dehşete düşüren olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi yönlendirildi. Olay yerine hızla ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, evde yaptıkları ilk incelemede anne A.Ö. ve baba N.Ö.'nün hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaşlı çiftin cansız bedenleri, olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının yapacağı çalışmaların ardından morga kaldırılacak.

Saldırıda yaralanan akrabalar F.B. ve N.G.'ye ise ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Olayın faili Ö.K., jandarma ekipleri tarafından olay yerinde suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının, Akpınar İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldüğü ve buradaki sorgu ve işlemlerinin devam ettiği bildirildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 23 kişi katıldı.