MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.meyralem.com/haber-detay/6475_besar-esad-ve-ailesi-moskova-da-rusya-dan-siginma-

DÜNYA

Tümü

Beşar Esad ve ailesi Moskova'da: Rusya'dan sığınma hakkı

(6 Ay, 27 Gün önce) 98 İzlenme 0 Yorum
Beşar Esad ve ailesi Moskova'ya ulaştı. Rus haber ajansı TASS, Kremlin kaynaklarına dayandırdığı haberinde, Rusya'nın Esad ailesine insani gerekçelerle sığınma hakkı tanıdığını duyurdu.

Suriye'de Beşar Esad rejiminin çöküşünün ardından, Esad ve ailesinin Moskova'ya ulaştığı bildirildi. Rus haber ajansı TASS'ın Kremlin'deki bir kaynağa dayandırdığı haberine göre, Rusya Federasyonu insani gerekçelerle Esad ve ailesine sığınma hakkı tanıdı.

KREMLİN’DEN AÇIKLAMA

TASS'ın haberine göre Kremlin’e yakın bir kaynak, Beşar Esad ve ailesinin Moskova'ya özel bir uçakla ulaştığını doğruladı. Kaynak, Rusya’nın insani nedenlerle Esad ailesine güvenli bir ortam sağlama kararı aldığını ifade etti.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 23 kişi katıldı.
undefined