MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.meyralem.com/haber-detay/5359_belediye-baskani-ve-oglundan-husumetlilerine-dayak

GÜNDEM

Tümü

Belediye başkanı ve oğlundan husumetlilerine dayak! Otobüs Terminali'ndeki dehşet anları kamerada

(8 Ay, 17 Gün önce) 54 İzlenme 0 Yorum
Zonguldak Ereğli'de İYİ Partili Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, oğlu ile daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen kişileri Karadeniz Ereğli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde darp etti. O anlar dakika dakika kameralar tarafından kaydedildi.

16 Kasım 2023 tarihinde AK Parti'den istifa edip, 13 Ocak 2024 tarihinde İYİ Parti'ye geçen Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş otobüs terminalinde husumetlilerini darp etti.

Olay önceki akşam Karadeniz Ereğli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana geldi. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, oğlu N.D. ve aralarında belediye personelinin de bulunduğu şüphelilerle birlikte terminale geldi.

Burada aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen Abdurrahman G. (19) ve babası Oğuz G.’yi (49) darp etti. Bu sırada terminalin güvenlik görevlileri de durumu ekiplere haber verdi.

Terminaldeki vatandaşların araya girmesiyle birlikte Demirtaş ve beraberindekiler terminalden ayrıldı.

Darp olayı sonrası yaralanan baba oğlu ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken Gökhan Demirtaş ve oğlu N.D.’nin polis merkezinde ifadelerine başvuruldu.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 23 kişi katıldı.