MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.meyralem.com/haber-detay/5059_spk-onayladi-2-yeni-sirket-halka-arz-ediliyor

GÜNDEM

Tümü

SPK onayladı: 2 yeni şirket halka arz ediliyor

(9 Ay, 21 Gün önce) 60 İzlenme 0 Yorum
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yerli yatırımcılara yeni bir fırsat sundu. SPK, Özata Denizcilik Sanayi ve Ticaret AŞ ile Cem Zeytin AŞ'nin halka arz başvurularını onayladı. Bu karar ile birlikte iki şirketin hisseleri, yakın zamanda borsada işlem görmeye başlayacak.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Özata Denizcilik Sanayi ve Ticaret AŞ ile Cem Zeytin AŞ'nin halka arzına ilişkin önemli bir karara imza attı. SPK'nın haftalık bültenine göre, Özata Denizcilik'in mevcut sermayesi 71,35 milyon TL'ye çıkarılacak ve 13,35 milyon TL'lik pay halka arz edilecek. Bu paylar, 1 TL nominal değerli olmak üzere 105 TL sabit fiyatla yatırımcılara sunulacak.

Benzer şekilde, Cem Zeytin AŞ'nin sermayesi 402 milyon TL'ye yükselecek ve 100 milyon TL'lik pay halka arz edilecek. Bu paylar da 1 TL nominal değerli olmak üzere 15,30 TL sabit fiyatla satılacak.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 23 kişi katıldı.