MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.meyralem.com/haber-detay/11829_hastanede-buyuk-ihmal-yanlis-ilac-verilen-doktor-y

GÜNDEM

Tümü

Hastanede büyük ihmal! Yanlış ilaç verilen doktor yoğun bakımda

(2 Saat, 8 Dakika önce) 76 İzlenme 0 Yorum
Adana’da bir devlet hastanesinde görevli Uzman Dr. Ş.G.A., kas gevşetici yerine yanlışlıkla anestezide kullanılan ilaç yapılması sonucu yoğun bakıma kaldırıldı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Adana’da bir devlet hastanesinde görevli Uzman Dr. Ş.G.A. (41), iddiaya göre yanlış ilaç uygulaması sonrası yoğun bakıma kaldırıldı. Olay, önceki gün Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde nöbet tutan Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Ş.G.A.’nın kas ağrısı şikayetiyle hastane eczanesinden ilaç talep etmesiyle meydana geldi.

İLAÇTA İSİM BENZERLİĞİ İDDİASI

Doktora, istediği kas gevşetici ilaç yerine, isim benzerliği nedeniyle anestezide kullanılan başka bir ilacın uygulandığı öne sürüldü.

Uygulamanın ardından vücudunda yoğun uyuşma hisseden Dr. Ş.G.A., acilen yoğun bakıma alındı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 24 kişi katıldı.