MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.meyralem.com/haber-detay/11273_cezaevindeki-murat-calik-hastaneye-sevk-edildi-sah

GÜNDEM

Tümü

Cezaevindeki Murat Çalık hastaneye sevk edildi: Şah damara yakın kitle için karar bekleniyor

(1 Gün, 20 Saat önce) 125 İzlenme 0 Yorum
Lenfoma şüphesiyle daha önce ameliyat edilen ve cezaevinde kaldığı süre boyunca ciddi kilo kaybı yaşayan tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonlar kapsamında 23 Mart’ta tutuklanan ve İzmir Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan Murat Çalık’ın, cezaevinde bulunduğu süre içerisinde sağlık durumunun yakından takip edildiği öğrenildi. Çalık, bu süreçte yaklaşık 25 kilo kaybetti.

Geçmişte iki kez kanseri atlatan Çalık, tutukluluk sürecinde lenfoma şüphesiyle ameliyat edilmiş, ardından anjiyo operasyonu geçirmişti. Ayrıca Çalık’a iki ayrı kemik biyopsisi uygulandığı da biliniyor.

KATİP ÇELEBİ HASTANESİ’NE SEVK EDİLDİ

Murat Çalık, İzmir Karabağlar’da bulunan Katip Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Edinilen bilgilere göre, yapılması planlanan yeni biyopsi ve izlenecek tedavi süreci konusunda doktorlar arasında görüş alışverişi yapılacak.

Halk TV’ye konuşan Murat Çalık’ın eşi Zehra Çalık, yaşanan sürecin endişe verici olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“2-3 hafta önce boynundan biyopsi alınmıştı ancak bu örnek yetersiz bulundu. Doktorlar kitlenin tamamını almak istiyor. Fakat bu çok riskli bir cerrahi müdahale çünkü şah damarına çok yakın bir noktada. Bu nedenle doktorlar Murat ile bizzat görüşmek istedi. Ne karar çıkacağını bilmiyoruz. Yüreğimiz ağzımızda, alınacak kararı bekliyoruz.”

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 24 kişi katıldı.