MEYRALEM Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.meyralem.com/haber-detay/2256_unlu-sirketin-ceo-su-20-metreden-yere-cakildi-

DÜNYA

Tümü

Ünlü şirketin CEO'su 20 metreden yere çakıldı!

(16 Ay, 23 Gün önce) 104 İzlenme 0 Yorum
ABD merkezli bir yazılım firması olan Vistex'in CEO'su Sanjay Shah perşembe günü Haydarabad'daki Ramoji Film City'de şirketin kutlamaları sırasında yapılan gösteride 20 metre yükseklikten beton zemine çakıldı. Feci olayda Shah hayatını kaybetti. Vistex, etkinliği organize eden şirket hakkında şikayetçi olurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Görüntüler sosyal medyada yayınlandı.

Vistex CEO'su Sanjay Shah ile şirketin üst düzey yöneticilerinden Raju Datla'nın Haydarabad'daki Ramoji Film City'de şirketin kutlamaları sırasında feci bir kaza geçirdi.

20 METREDEN YERE ÇAKILDI

Sahnenin üzerine kurulan bir demir kafes ile partiye giriş yapması beklenen Shah, kafesi taşıyan halatın kopması sonucu 20 metre yükseklikten beton zemine çakıldı.

GÖSTERİYİ YAPAN ŞİRKETE DAVA AÇILDI

Hastaneye kaldırılan Shah tedavi sırasında hayatını kaybederken, meslektaşı Raju Datla'nın durumu ciddiyetini koruyor. Vistex, gösteriyi organize eden şirket hakkında şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SANJAY SHAH KİMDİR?

Vistex, gelir yönetimi çözümleri ve hizmetleri konusunda uzmanlaşmış Illinois merkezli bir firma olarak tanınıyor. Şirket, 20 küresel ofisi ve 2 binden fazla çalışanıyla GM, Barilla ve Bayer gibi lider markalara hizmet veriyor.

Hindustan Times'ın haberine göre; Mumbai doğumlu olan Sanjay Shah, Vistex'in sektörde önemli bir teknoloji girişimcisiydi.

RAJU DATLA KİMDİR?

Vistex Başkanı Raju Datla, 2000 yılından bu yana firmada görev yapıyordu. Datla, firmanın Çözüm Sunma yeteneklerinin genişletilmesinde önemli bir isim.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?
Bu ankete toplam 23 kişi katıldı.